Terug

  • Meer dan 1000 verschillende soorten
  • Vanaf 50 euro gratis verzending
  • Markthal Rotterdam & Mall of The Netherlands

Coming soon: een gloednieuwe winkel!

  • 05 / 05 / 2021 0
Coming soon: een gloednieuwe winkel!

Na het succes van onze winkel in de markthal van Rotterdam is het tijd voor een nieuwe winkel hiervan. Wat is nou een betere plek dan de splinternieuwe Mall Of The Netherlands in Leidschendam?! Lees snel verder!

Je kent ons waarschijnlijk al van onze winkel in de markthal van Rotterdam, of van onze social media kanalen/website. Maar nu komen we met groot nieuws… We gaan binnenkort namelijk weer een nieuwe winkel openen! Waar zouden we dat nou beter kunnen doen dan in de nieuwe Mall Of The Netherlands in Leidschendam?!

 

Misschien ben je al bekend met dit gloednieuwe winkelcentrum, en misschien ook niet. Een ding is zeker. Hier moet je geweest zijn. Van al je lievelings kledingwinkels, tot de grootste bioscoop van Nederland; echt alles wat je nodig hebt voor een leuk dagje uit is hier te vinden. En binnenkort dus ook de snoepkont! Die mag natuurlijk niet ontbreken hier.

 

Van een Jelly Beans muur tot chocolade en natuurlijk heel veel schepsnoep. De winkel krijgt alles er op en eraan om een lach op jullie gezichten te toveren! We zorgen natuurlijk ook weer voor alle lekkerste producten uit Amerika, want we weten dat jullie die heel lekker vinden... ;) 

 

We kunnen dus niet wachten tot we jullie mogen verwelkomen in onze nieuwe winkel. Maar tot die tijd kan je ook altijd een bezoekje brengen aan onze winkel in de markthal van Rotterdam. Mocht dit je niet lukken, volg ons dan op Instagram en Facebook om op de hoogte gehouden te worden van onze nieuwtjes!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box