Terug

  • Meer dan 1000 verschillende soorten
  • Vanaf 50 euro gratis verzending
  • Markthal Rotterdam & Mall of The Netherlands

Leer ons kennen!

  • 05 / 05 / 2021 0
Leer ons kennen!

Wie zijn wij? Hoe zijn we begonnen en wat onderscheid ons nou van de rest? Je leest het allemaal in onze blog! Dus ga zitten, pak er een zak snoep bij en lees lekker verder!

Onze namen zijn Bart en Remco, en wij zijn de eigenaren van de snoepkont. Wij nemen je graag mee in de geschiedenis van de snoepkont, dus lees lekker verder!

Lang lang geleden zagen we een mooie lege ruimte tegenover onze winkel van Monsieur Saucisson. Ook was er nog een winkel die we erg miste in de markthal van Rotterdam. 1 + 1 = 2 dachten we! En zo ontstond onze snoepwinkel de snoepkont in de markthal van Rotterdam.

Een vrolijk interieur, een gezellige sfeer en natuurlijk bergen en bergen met snoep. Dat was ons doel voor de snoepkont. Jong en oud kan bij ons hun geluk niet op. Van zure matten tot drop, en chocolade. We proberen ons assortiment zo uitgebreid mogelijk te houden.

Wat maakt ons nou zo anders dan andere snoepwinkels zul je je misschien afvragen. Daar zijn meerdere antwoorden op mogelijk. Ten eerste hebben we namelijk een heel uitgebreid assortiment met alleen jullie favorieten. Zo maken we het jullie soms heeel moeilijk om te kiezen, maar zo maken we het ook des te leuker om terug te komen. Daarnaast hebben we een hele gezellige sfeer in onze winkel, met verkopers die je heel graag helpen met het uitzoeken van jou lekkernijen. Dat is iets wat je alleen kan ervaren als je langskomt dus hopen we dat we je binnenkort eens zien!

Als je niet in de gelegenheid bent om eens langs te komen hebben we toch een oplossing voor je! We hebben een vernieuwde webshop waar al onze lekkernijen op te bestellen zijn! Daarnaast hoef je nooit meer iets van ons te missen met onze social media kanalen! Volg ons dus op Instagram en Facebook en blijf zo op de hoogte!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box