Terug

  • Meer dan 1000 verschillende soorten
  • Vanaf 50 euro gratis verzending
  • Markthal Rotterdam & Mall of The Netherlands

Bip (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Bip

BIP combineert met succes innovatieve gezonde snacking, snoep & chocolade en stationery novelty producten. Alles komt op een professionele maar speelse manier samen met de meest populaire licenties.
BIP is uitvinder, fabrikant en distributeur gecombineerd in één. Het hoofdkantoor van BIP is gevestigd in Nederland, met daarnaast verkoop- en logistieke kantoren in het Verenigd Koninkrijk (What Next Candy Ltd), Duitsland, Frankrijk, Spanje, Polen en Tsjechië. Daarnaast werkt BIP samen met distributiepartners in vele andere Europese landen.
Het doel van BIP is om met passie de wereld te voorzien van creatieve, innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten. Sinds 1987 is BIP een wereldwijde leider in onze categorie door het handhaven van een hoge standaard in productinnovatie, gelicenseerde branding, verkoop en distributie, waarbij een ongeëvenaarde kennis van de markt is opgebouwd.
De combinatie van creatieve producten en verpakkingen met 's werelds meest vooraanstaande gelicenseerde merken maakt van BIP de winnende combinatie.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box