Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...
Klantenservice

Heeft u een vraag over een van onze producten of een andere vraag? Wij helpen u graag. Wellicht kan u op deze pagina het antwoord op uw vraag vinden. Neem anders contact met ons op!

1 Bewaren van snoep
1.1 Hoe lang kan ik mijn snoep bewaren?

Hoe lang je snoep kan bewaren hangt af van een aantal factoren. Is het snoep hard of zacht? En zit het snoep in een nog dichte verpakking of is het open? Hard snoep wat in een dichte verpakking zit kan je erg lang bewaren. Meestal staat er een houdbaarheid datum op het plastic zo niet; ga dan uit van 12 maanden. Zacht snoep wat nog in een dichte verpakking zit kan je ook lang bewaren net zoals het harde snoep. Als de verpakking open is geweest kan het snoep uitdrogen en hard worden. Dit gebeurd binnen een paar weken; wees dus snel met het opeten!

1.2 Hoe bewaar ik mijn snoep het best?

Het op een juiste wijze bewaren van snoep kan ervoor zorgen dat je snoep langer houdbaar en lekker blijft. Als je zak snoep open is geweest stop het dan in een afsluitbare pot of doos. Dit zorgt ervoor dat er zo min mogelijk lucht bij komt en zo blijft het langer goed. Snoep bewaren kan het beste op een donkere plek zoals het keuken kastje. 

2 Contact met de snoepkont
2.1 Heeft de snoepkont ook een winkel?

Ja zeker! Wij hebben een unit in de markthal van Rotterdam. Je kan hier je eigen snoepzak scheppen, Amerikaanse producten uitzoeken, en nog veel meer. Kom dus gezellig een keertje langs. Binnenkort openen wij overigens ook nog een nieuwe winkel in The Mall Of The Netherlands in Leidschendam. Stay tuned voor de updates...

2.2 Kan ik ook contact opnemen met de snoepkont?

Voor vragen of opmerkingen zijn wij natuurlijk altijd te bereiken. Stuur een mail naar [email protected] of kom langs in onze winkel in Rotterdam!

2.3 Heeft de snoepkont ook social media?

Ja zeker! Je kan up to date blijven door ons te volgen op Instagram, Facebook en Tiktok!

3 Veelgestelde vragen over de webshop
3.1 Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Wij werken samen met Mollie. Dit zorgt ervoor dat bij ons alle betalingsmogelijkheden mogelijk zijn. Er zijn verschillende opties om te betalen, bijvoorbeeld door middel van IDEAL, Creditcard, PayPal Vpay etc.

3.2 Met welk bedrijf worden de snoepjes verzonden?

Momenteel versturen wij de pakketten via DHL. Bij betaling wordt er automatisch een track en trace verstuurd per e-mail.

3.3 Binnen hoeveel dagen kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij streven ernaar dat u uw bestelling binnen 2 werkdagen in huis heeft. Wij pakken alle bestellingen die voor 24:00 bestelt en betaald zijn de volgende dag nog in en dan vertrekken ze uit onze winkel.

3.4 Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn €5,95. Bij een besteding vanaf 50 euro zijn de verzendkosten gratis.

Online bestellen
Taal
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen