Terug

Sour Patch Kids Extreme

 • Sour Patch Kids Extreme

  Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

  € 4,-

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending vanaf €50 TooltipThis is an extra usp 1 text.
  • Breed assortiment
  • Winkel in Rotterdam & Leidschendam
  • Amerikaanse producten

  Productomschrijving

  Sour Patch Kids Extreme

  Deze smaak explosie van Sour Patch is eerst mega zuur, en dan zoet!
  Heb jij de andere soorten ook al geprobeerd?

  Lees de volledige productomschrijving

  Samenstelling van ons snoep

  Het hangt natuurlijk af van wat voor snoepgoed het is, maar in principe zijn de hoofdonderdelen van snoep water en witte suiker. Verder hangt het af van in welke vorm, grootte en stevigheid je de lekkernij wil maken. Hoe minder water je er bij doet, hoe harder het resultaat dus wordt! Door het toevoegen van room wordt het juist weer zachter. Zacht snoepgoed zoals drop is meestal gemaakt door toevoeging van gelatine. Naast de hoofdonderdelen worden smaak, geur en kleurstoffen toegevoegd aan snoep om het gewenste resultaat te krijgen.

  Hoelang kan ik snoep bewaren?

  Bij snoep dat suiker bevat moet je rekening houden met een houdbaarheid van 18 maanden, en snoep dat geen suiker bevat ongeveer 12 maanden. Doordat snoep bijna altijd veel suiker bevat, zal het na die 18 maanden ook niet snel bederven. Wel zijn er bepaalde factoren die ervoor kunnen zorgen dat je snoep niet langer bewaard kan worden, daarbij is vooral vocht en nattigheid een belangrijke factor. Als snoep vochtig wordt gaat het er ook anders uitzien, en de smaak wordt minder. Het is daarom verstandig om snoep in een glazen pot te bewaren met een deksel erop. Zo komt er geen vocht bij.

  Wist je dat…

  De gemiddelde persoon zo’n 6 kilo snoep eet per jaar? Veel hè?! En in Nederland eten we gemiddeld met elkaar zo’n 36 miljoen kilo snoep weg per jaar! In Nederland is drop de populairste snoepsoort. Van drop zijn wel 8 miljard verschillende soorten! Zo veel hebben wij er niet op onze site, maar we hebben wel een selectie gemaakt van de lekkerste. Ben je niet zo'n drop fan? Geen probleem! Van zoet tot zuur en van hartig tot zacht, iedereen kan bij ons terecht.

  Over snoepkont

  De enige echte snoepkenner! We verkopen meer dan … verschillende soorten snoep en snacks. Of je nou winkelt op onze webshop, of gezellig langskomt in onze winkel in de markthal van Rotterdam, we zorgen ervoor dat jij kan genieten van het lekkerste snoepgoed. Van Amerikaanse cereals, tot chocoladerepen, drop en nog veel meer; je vindt het allemaal bij ons. Als je vragen hebt kan je een kijkje nemen op onze veelgestelde vragen. Mocht je er daarna nog steeds niet uitkomen, neem dan even contact met ons op!

  Shipping methods

  Shipping methods

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Sour Patch Kids Extreme

   Sour Patch Kids Extreme

   € 4,-